Site icon Tritum Oy

Tritumin matka alkaa!

pexels-photo-699122.jpeg

Photo by Tyler Lastovich on Pexels.com

Listen to this article

Moikka,

Riku täällä, toinen Tritum Oy:n perustajista. Elämme mielenkiintoisia aikoja, kun koko maailma kamppailee tätä pandemiaa vastaan, samalla meillä on toinen uhka, ilmaston lämpeneminen. Toinen näistä voitetaan rajoituksin ja rokottein, toinen pitkäjänteisellä työllä. Tritumin tavoite on edistää kiertotaloutta sekä uusiutuvan energian käyttöä palveluissamme. Meiltä saat niin mediapuolen kalustonvuokrausta, palvelin- ja verkkosivustoratkaisuja sekä sähköasennuksia aina aurinkopaneeleista ilmalämpöpumppuihin.

Tritum on pitkäaikainen haaveeni, jonka vuoksi on valvottu useita öitä toimistolla pohtien, mitä me voidaan myydä ja miksi? Miten me voidaan poiketa tiukasti kilpaillusta valtavirrasta omalla tavallamme, mutta tulla silti ihmisten tietoisuuteen hyvänä ja vastuullisena toimijana? Kaikkeen en tiedä vieläkään vastausta, mutta tässä maailmantilanteessa kaikki nämä kysymykset eivät tunnukkaan niin pahalta ja olemme valmiita yrittämään kaikkemme!

Tämän eeppisen sankaritarinan myötä toivotamme teidät lämpimästi tervetulleeksi tutustumaan Tritum Oy:n toimintaan ja palveluihin. Ei muuta kuin selailemaan kotisivujamme! 🙂

PS. Otathan myös meidän Some-tilit haltuun Instagramissa ja Facebookissa

Exit mobile version