Tritum Hosting on täällä!

Listen to this article

Tervehdys!

Tritum Hosting on nyt avannut ovensa! Kyseessä on siis yrityksemme ensimmäinen digitaallinen tuote, joka tarjoaa tehokkaita ja kotimaisia peli- & webhotellipalvelimia asiakkaidensa käyttöön. Tavoitteenamme on olla sekä markkinoiden edullisin, että myös luotettavin toimija. Hosting-palveluita tarjoavia yrityksiä on verkossa satoja, tuhansia ellei satojatuhansia, joten kilpailu on kovaa ja rima on korkealla. Näemme tämän pelkästään positiivisena haasteena ja aiomme yrittää kaikkemme sen eteen, että voisimme saada oman nimemme ihmisten tietoisuuteen.

Kuten aiemmassa artikkelissamme mainittiin, tarjoamme aluksi vain pelipalvelimia (Esim. Minecraft, Minecraft PE, Garry’s Mod), mutta lähitulevaisuudessa saat meiltä myös webhotellipalveluita. Voimme suhteellisen varmoina todeta sen, että pelipalvelimen ylläpitäminen kauttamme, on helppoa ja hauskaa. Hallintapneelin on saatavilla niin englanniksi, kuin suomeksikin ja kaikki palvelimen toiminnallisuudet on mahdollista suorittaa selaimen yli. Teknisempi käyttäjä pääsee tottakai käsiksi palvelimeensa omilla FTP-tunnuksillaan.

Sen lisäksi että palvelimemme ovat 100% kotimaisia, toimivat ne myös 100% uusiutuvan energian voimalla. Palveluntarjoajaa etsiessämme, tämä oli pääprioriteettinä.

Siinä missä Tritum pyrkii pienentämään ympäristöhaittoja verkossa, suunnittelemme parhaillaan uusia aluevaltauksia täällä monitorin vehreämmällä puolella. Pysy siis kuulolla myös jatkossa! 😉

Mikäli painike ei toimi: https://tritumhosting.fi/index.php