Site icon Tritum Oy

Nettisivuja lanitunnelmissa!

04.08.2022 Oli jännittävästi kutkutteleva ja odotettu päivä, kun yrittäjämme Riku pakkasi tietokoneensa ja itsensä autoon ja lähti ajelemaan kohti Helsingin messukeskusta. Helsingin päädystä Jan kyytiin ja suunnaksi Assembly Summer’22 -lanitapahtuma. Kyseinen tapahtuma järjestetään Suomessa kahdesti vuodessa ja paikanpäälle kertyy uskomaton määrä pelaajia, näytteilleasettajia, demo-jengiä sekä somevaikuttajia, kuten livestriimaajia. Normaalioloissa tapahtuman kävijämäärät jakautuvat talvella 20 000 kävijään ja kesällä 30 000 kävijään. Nyt poikkeusaikana kesätapahtumassa vieraili noin 18 000 kävijää.

Tritum Oy:n yrittäjäkaksikko oli tapahtumassa omasta mielestään 100% viiihtymässä ja viettämässä aikaa, mutta siinä sivussa tuli pyöräytettyä myös asiakkaallemme uudenkarheat kotisivut.

Koska emme huomanneet pyytää asiakkaaltamme lupaa sivuston mainitsemiseen tässä blogipostauksessa, käydään läpi vain sivuston suorituskyvyllistä statistiikkaa, josta olemme erityisen ylpeitä. Googlen “Lighthouse 9.6.4” emulaattorilla testattaessa sivuston performance scoreksi saadaan 92/100 joka on tähän asti tuottamistamme sivustoista paras. Sivuston kokonainen latautuminen ottaa aikaa vain 1.1 sekuntia ja näkyvä osuus latautuu jo 0.7 sekuntin kohdalla. Sivusto on kokonaan käyttövalmiina jo ensimmäisen elementin kohdalla, jolloin ns. Blocking Time on 0ms.

Alejuttuja!

Se siitä tylsästä performance höpötyksestä joka aukeaa vain meille statistiikkahirmuille, oli tälle aiheelle myös tarkoituksensa, loppuvuoden 2022 ajan me annetaan kaikille nettisivutilauksille -15% alennus ensimmäisen vuoden palvelinkustannuksista. Nykyisessä maailmantilanteessa tarjous on houkutteleva, sillä sähkönhinnan noustessa alamme yleinen hintataso on jo nyt noussut hurjasti eikä loppua näy. Tästä tulemme postaamaan blogissamme pian sillä pienoiset pakolliset hinnanmuutokset seuraavat myös meitä.

Kiinnostaako edullinen pilvitallennustila?

Uusimpana palveluna olemme kehitelleet tallennuspalvelua pilveen, homma perustuu siihen, että tarjoamme sinulle tai organisaatiollesi muutaman tunnin välein varmuuskopioidun ja muista asiakkaistamme eristetyn pilvitallennustilan erittäin huokealla kuukausihinnastolla. Tallennustilaa on saatavilla täysin tarpeenne mukaan aina 1TB-30TB asti. Tulemme lähitulevaisuudessa kertomaan palvelusta enemmän, joten pidä sivustomme seurannassa. Mikäli kiinnostuit aiheesta jo nyt, voit aina lähettää meille sähköpostia etusivun lomakkeella.

Pahoittelut hiljaiselosta täällä blogin puolella, palaamme astialle jälleen erittäin pian!

Exit mobile version