Site icon Tritum Oy

Suunnanmuutos

Photo by luis gomes on Pexels.com

Siinä missä me täällä toimistolla tahdoimme Tritum Oy:n olevan ekologisuutta ja hyvää mieltä edistävä kotimainen yritys lähdimme alunperin väärään suuntaan. Haimme niin kutsuttua helppoa voittoa verkkosivu- sekä pelipalvelinten tuottamisen puolelta. Kuluneen vuoden aikana olemme ehtineet touhuta monenmoista, niin muuttoapua, sähköasennuksia, pelipalvelimia, asiakkaiden verkkosivustoja, mediapalveluita kuin verkkokaupankin rakentamista. Kuten aiemmasta lauseesta käy ilmi, emme käytännössä itsekkään tienneet mitä Tritum on ja mitä se pääosin tuottaa. Meillä on talon sisällä laajasti osaamista eri aloille, aina fyysisestä- & henkisestä hyvinvoinnista sähköasennuksiin sekä uusiutuvaan energiaan, alunperin tahdoimme perustaa yrityksen, jossa molemmat osapuolet voivat keskittyä omiin vahvuuksiinsa.

Totuushan on, ettei tällainen hujanhajan-liiketoimintamalli yksinkertaisesti toimi, tästä syystä on aika ottaa kiinni ruorista ja lähteä kipparoimaan Tritumin laivaa oikeille vesille. Tulemme myös jatkossa tuottamaan ja ylläpitämään asiakkaidemme verkkosivustoja sekä verkkokauppoja, suunnittelemaan ja toteuttamaan uusia verkkoratkaisuja asiakkaiden eri tarpeisiin, mutta pelipalvelimista päästämme tässä vaiheessa toistaiseksi irti. Tästä päivästä lähtien Tritum Oy tarjoaa ainoastaan verkkosivustojen, sähköpostien sekä yritystiedostojen ylläpitopalveluita, näin saamme siirrettyä arvokasta työaikaa myös olemassa oleviin asiakkuuksiin.

Verkkosivusto uudistui

Mikäli olet aiemmin Tritum Oy:n verkkosivuja seurannut, olivat sivut vähintään keskeneräiset ja epävakaat, näistä ongelmista on vihdoin päästy eroon, kun saimme julkaistua nämä kokonaan uudet ja kattavammat verkkosivumme. Pieniä ongelmia vielä löytyy, mutta ne tullaan varmasti korjaamaan lähiaikoina.

Tässä kaikki tällä kertaa, palataan astialle taas lähiaikoina! Nyt jatkamme seilaamista kohti vesistöjä, jonne meidän olisi pitänyt matkata jo vuosi takaperin! -Riku / Tritum Oy

Exit mobile version