Tietosuojakäytäntö

Tritum käsittelee henkilötietoja asiakkaidensa palvelemiseksi. Henkilötietoja käsitellään esimerkiksi kun toimitamme tilatun tuotteen tai tiedotamme VIP-asiakkaitamme. Saamme henkilötiedot pääsääntöisesti suoraan asiakkailtamme palveluiden käytön tai tuotteiden tilaamisen yhteydessä. Säilytämme henkilötietoja ainoastaan niin kauan kuin on tarpeellista.

Rekisterinpitäjä

Tritum Oy

Halmekatu 18 D, XXXX Jyväskylä

info@tritum.fi

Henkilötietojen käsittely

Käsittelemme henkilötietoja asiakassuhteeseen liittyen, jotta voisimme esimerkiksi toimittaa tuotteita sekä tiedottaa asiakkaitamme. Käsittely perustuu asiakassopimuksiimme tai oikeutettuun etuumme ylläpitää asiakassuhteita. Lisäksi käsittelemme henkilötietoja asiakassuhteeseen liittyvien lakisääteisten velvoitteiden noudattamiseksi.

Käsittelemme VIP-asiakkaidemme henkilötietoja tiedottaaksemme ajankohtaisista asioista perustuen suostumukseen tai oikeutettuun etuumme ylläpitää asiakassuhteita.

Verkkopalveluiden tarjoaminen, niiden käyttöön liittyvä tilastointi sekä niillä suoritettuun vierailuun perustuva mainonta perustuu suostumukseen tai oikeutettuun etuumme kehittää liiketoimintaamme asiakkaidemme palvelemiseksi. Verkkopalveluihimme liittyen käsittelemme henkilötietoja varmistuaksemme tietojenkäsittelyn turvallisuudesta lakisääteisten velvoitteidemme noudattamiseksi.

Jos lähetät pyynnön rekisteröidyn oikeuksien käyttämiseksi, tallennamme pyynnön ja sen johdosta tehtyjen toimenpiteiden tiedot, jotta voimme täyttää meitä koskevan lakisääteisen osoitusvelvollisuuden.

Emme käytä henkilötietojen käsittelyssä automaattista päätöksentekoa.

Arvostelut

Kun käyttäjä jättää tuotesivulle arvostelun, tallentuu sen ohella järjestelmään myös käyttäjän IP-osoite, sekä tieto käytetystä selaimesta. Näitä tietoja käytetään vain spammin estoon, eikä niitä voida suoranaisesti yhdistää asiakkaaseen.

Media

Mikäli lataat sivustolle media tiedostoja, karsithan tunnistetietosi pois tiedostosta. (EXIF GPS) jne. Pyrimme myös automaattisesti poistamaan kyseiset tiedot, jotteivat ne päätyisi muiden käyttäjien nähtäville