Kotisivut Sähköposti Pilvitallennus Tritum Oy

Palveluita yrityksille!

Tehdään juuri se, mitä te tarvitsette!

pexels-photo-699122.jpeg

Yrityksen kotisivut Avaimet käteen -Ratkaisuna

Nykyaikana toimiva ja silmille miellyttävä verkkosivusto on yksi yrityksen tärkeimmistä käyntikorteista. Oli kyseessä sitten verkkokauppa, autokorjaamo, tai vaikkapa kukkakauppa ovat verkkosivustot nykypäivänä suurenmoinen plussa.

Vaikka me hoidamme sivustosi rakentamisen, on sinulla sen käyttöön ja muokkaamiseen täydet oikeudet, mikäli niin tahdot. Vaikka ottaisit ohjat kokonaan omiin käsiisi, sitoudumme silti hoitamaan sivuston tietoturvapäivitykset, päivittäiset varmuuskopioinnit sekä kuormantasaukset. Näin varmistamme, että asiakkaasi pääsevät sivustollesi kaikkina kellonaikoina ympäri vuoden.

Nopeat sivut

Toimivat yrityksen verkkosivut ovat tärkeä osa yrityksen toimintaa, tiedottamista sekä nykyaikaista imagoa. Yrityksen toiminnasta riippuen, ne voivat olla myös oiva myyntikanava.

Hakukoneoptimointi

Sisällönhallinta-sovellusten kehityksen myötä verkkosivujen ylläpitäminen on helpompaa ja hauskempaa kuin koskaan. Autamme löytämään teille parhaiten sopivan alustan, sekä rakentamaan verkkosivustonne sen päälle.

Helppokäyttöisyys

Jo pienen yrityksen kannattaa hypätä mukaan verkkoon ja päivittää verkkosivujaan säännöllisesti toiminnan kasvaessa. Internet tuo yrityksellesi upeita mahdollisuuksia aina uusien asiakkaiden tavoittamisesta, vanhojen asiakas-suhteiden ylläpitoon sekä vaikkapa verkkokaupan perustamiseen.

ethernet cables plugged on a server rack

SIVUSTOSI NIIN TIETOKONEELLE KUIN MOBIILIINKIN

Siinä missä teknologia ympärillämme päivittyy jatkuvasti on meidän yrittäjienkin pysyttävä liikkeellä, 2000 luvun alkuvaiheessa koodatut sivustot eivät enään pysy teknologian vauhdissa mukana, vaan yritystoiminta kärsii sivujen tökkimisen myötä. Meille on tärkeää, että jokainen sivustomme toimii saumattomasti laitteelta toiselle ja on silti aina nopea ja responsiivinen.

Käytämme sivustojen pohjalla pääosin avoimen lähdekoodin julkaisujärjestelmä WordPressiä jonka vahvuus on siinä, että sen käyttäminen on sekä helppoa omaksua, mutta myös lähtökohtaisesti turvallista. Tästä huolimatta voimme vaihtaa alustaa, mikäli se ei projektillenne sovi.

MITEN HOMMAT KANSSAMME TOIMII?

Mahtava kysymys, meille Tritumilla on tärkeää, että tiedonvälitys on kunnossa ja asiakas tietää missä mennään.

1. Ollaan yhteyksissä, saat meihin parhaiten yhteyden yhteydenottolomakkeella, sähköpostilla tai sivustomme oikeassa alakulmassa olevan vihreän Chat-painikkeen avulla. Pyrimme avaamaan puhelinpalvelumme mahdollisimman pian.
2. Otamme sinuun yhteyttä haluamallasi tavalla joko sähköpostitse tai puhelimella, Keski-Suomen alueella voimme myös tulla käymään luonanne. Samalla kartoitamme sivustotarpeitanne sekä laadimme teille kirjallisen tarjouksen jonka saatte hyväksyttäväksenne.
3. Kun tarjousehdotus on hyväksytty tai muokattu hyväksyttäväksi voimme aloittaa työt, käydään yhdessä läpi ulkoasutoiveenne sekä sivuston sisällöt. Voimme tuottaa teille tekstit puolestanne tai käyttää teidän tuottamianne tekstejä. Kuvat, videot ja muut mediat voidaan ottaa Tritumin mediapankista, yrityksenne omista lähteistä tai tuottaa teille personoituna palveluna.
4. Saatte tarkasteltavaksenne vedoksen sivustosta ja voitte antaa siitä meille palautetta.
5. Suoritamme sivustolle vielä toivomasi muutokset ja viilaamme lopullisen version kuntoon.
6. Sivustonne julkaistaan ja saatte tarjouksenmukaisesti laskun palvelustamme. Hoidamme mielellämme luomamme sivuston ylläpidon edukkaalla vuosisopimuksella tästä eteenpäin.

Yhteistyössä on voimaa

Meillä, kuten toivottavasti kaikkialla muuallakin panostetaan yhteistyöhön asiakkaan ja meidän tiimimme välillä. Ideat ja toiveet tulevat teiltä, mutta pyrimme jatkokehittämään ajatuksia myös omalta puoleltamme käsin. Yhdessä voimme tehdä ihmeitä.

Jutellaanko?

Laita meille viestiä ja palaamme asiaan mahdollisimman pian!

muodossa: 3164367-4 (Mikäli toiminnallasi ei ole y-tunnusta, voit ohittaa kentän.)
Kotivisut yritykselle, nykyisten kotisivujen muokkaus, sivuston hallinnoinnin siirtäminen Tritum Oy:lle? Kerro myös miten tahdot meidän olevan yhteydessä teihin.

Tehdään verkosta bitti bitiltä kauniimpaa

Mallitöitämme

HDT-Service

Energiaoptimoijat.fi

Verkkosivusto

Pesue

Verkkosivusto

Bitti bitiltä kohti kauniimpaa verkkoa

Verkkosivuista someen ja somesta kohti timanttista kokonaisuutta!